Designed by  ATI
Használt projektorok

Ha keres

Használt projektort csak rövid távra érdemes venni, akkor, ha egy adott felhasználásra nem szánunk nagyobb összeget.
A vetítők ára, a számítástechnikai termékek árához hasonlóan folyamatosan esik. Fokozottan igaz ez a használt készülékekre.
A használati értéke megfelelő karbantartás és üzemeltetés mellett sokáig megmaradhat, de piaci értéke ennek csak töredéke.

A Molnár Vetítéstechnika eladásra kínál használt projektorokat , elsősorban olyanokat, melyeket új készülék vásárlásakor számított be.
A projektor egy alapos belső fényúti tisztítás,
esetleg izzócsere után, a szükséges  optikai elemek pótlásával kerül ismét  eladó sorba.
Amennyiben új izzó kerül beépítésre, akkor arra a forgalmazó cég garanciája vonatkozik, a vetítőre pedig  ettől függetlenül 3 nap.
Van úgy persze, hogy az izzó még működőképes egy használtan beszámított vetítőben.  Az így eladott készülékek olcsóbbak, izzójukra viszont nincs garancia.  Ha kínál

Leginkább akkor érheti a felhasználót  meglepetés, mikor  izzót szeretne cseréltetni, és a csereizzó ára egy hasonló tudású, de újabb - és azóta olcsóbb - vetítő árával mérhető össze. Ilyenkor bizonyos érték, vagy kategória alatti vetítőknél gyakran az új készülék vásárlása a logikus választás.
De mi legyen a régi készülékkel?
Egy megoldás lehet pl , ha a régi készülék beszámítását kéri az új megvásárlásakor. Amennyiben  a régi vetítőt erre alkalmasnak  találjuk, akkor akár néhány tízezer forintot is beszámítunk, ami talán jobb, mintha használhatatlanul foglalja a helyet valahol.
jelenlegi kínálat megtekintése
Tekintse meg használt projektor kínálatunkat!